Praktijk

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:30 – 18:00 uur is de praktijk geopend en kunt u oa. terecht voor het maken van een afspraak en afhalen van voer en medicijnen. Tussen 12.30 en 13.30 hebben we lunchpauze maar zijn we wel telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.

Afspraken
Behandeling volgens afspraak; voor het maken van een afspraak zijn wij van 8:30 – 18.00 uur telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer                0475 – 600 726. U kunt ook per mail contact opnemen voor een vraag of afspraak. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.                        Voor dringende zaken adviseren wij telefonisch contact op te nemen.

Voer en medicatie
Het voer en  medicatie kan afgehaald worden nadat u dit per telefoon of mail bij ons besteld heeft. Het ligt dan voor u klaar en u hoeft dan niet te wachten.

Tarieven
Zie het tabblad tarieven bovenaan deze pagina, hier vindt u veelgevraagde tarieven en uitleg mbt deze tarieen. Neemt u gerust contact met ons op via telefoon, mail of vul het contactformulier in op deze website, dan kunnen wij u de ontbrekende tarieven doorgeven en toelichten indien nodig.

Betalingen
Betaling uitsluitend per pin of contant.