VetPlan®

Beter voorkomen dan genezen!
Met VetPlan® krijgt uw dier alle preventieve zorg die nodig is om zo lang én gezond mogelijk te blijven leven en is speciaal ontwikkeld door ervaren dierenartsen. Door een regelmatige gezondheidscontrole worden aandoeningen bij uw dier op tijd ontdekt. In een vroeg stadium zijn aandoeningen beter te behandelen wat de vooruitzichten verbetert. Tijdige behandelingen brengen in het algemeen ook minder kosten voor de eigenaar met zich mee. Met VetPlan® zorgt u er samen met uw dierenarts voor dat uw dier in topconditie blijft!

Hoe werkt VetPlan®?
Voor VetPlan® betaalt u maandelijks een vast bedrag dat automatisch
wordt geïncasseerd. Voor dit bedrag ontvangt uw dier gezondheidscontroles, een jaarlijkse vaccinatie op maat, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken. Tijdens de controlemomenten krijgt u als diereneigenaar ook advies over hoe u zelf aandoeningen kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen aan de dierenarts(assistente) over problemen waar u aan denkt of waar u zich zorgen over maakt. VetPlan® bevat bovendien nog andere voordelen voor u en uw dier.

Starten met VetPlan®?
U kunt een VetPlan®-abonnement afsluiten bij uw kliniek. Het eerste maandbedrag betaalt u rechtstreeks aan de balie, de overige betalingen worden eenvoudig automatisch geïncasseerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Belangrijk om te weten is dat VetPlan® geen verzekering is. VetPlan® biedt dus geen dekking als uw dier plotseling ziek wordt of een ongeluk heeft gehad. Voor onvoorziene kosten heeft u, naast VetPlan®, een dierenverzekering nodig.

Bekijk onze mogelijkheden:

VetPlan® Hond – Algemene folder

VetPlan® Hond <5kg

VetPlan® Hond 5 – 10kg

VetPlan® Hond 10 – 20kg

VetPlan® Hond 20 – 50kg

VetPlan® Hond > 50kg

VetPlan® Kat – Algemene folder

VetPlan® Kat

VetPlan® Konijn